Вести

АКЦИЈА ПОШУМЉАВАЊА У НИШУ

Како би се утицало на промену еколошке свести наших суграђана и подигао квалитет средине у којој живимо, Градски одбор СНС Ниш спровео је акцију пошумљавања у нашем граду. Више од 500 функционера и активиста Српске напредне странке, на пет локација у Нишу, засадило је око 200 садница јасена, тује, јавора, сорбуса и украсног шибља.

Повереник Градског одбора Звездан Миловановић, који је учествовао у данашњој акцији, истакао је да се ради о широј акцији Српске напредне странке која се спроводи у многим градовима и општинама, на читавој територији Републике Србије.

„Циљ акције је подизање еколошке свести код младих и повратак еколошке свести код старијих“, рекао је повереник Миловановић, додавши и да је велики број младих људи који су се данас укључили у акцију Градског одбора СНС Ниш доказ да они брину о животној средини у Нишу.

„Онај ко посади дрво размишља за будућност, размишља много година унапред, а Српска напредна странка је таква организација која има поглед у будућност“, истакао је Звездан Миловановић и подсетио да је Српска напредна странка много учинила за отварање нових фабрика, а да акцијом пошумљавања показује да брине и о животној средини и екологији.

Повереник Миловановић напоменуо је и да су средства за набавку садница прикупљена од појединачних прилога чланова СНС у Нишу, а најавио је и наставак акције пошумљавања у наредном периоду, зато што брига о животној средини представља континуитет политике Српске напредне странке.