Видео

ВАСКРШЊА ЧЕСТИТКА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ НИШ

Поштоване Нишлије,

Градски одбор Српске напредне странке Ниш честита вам Васкрс, са жељом да највећи хришћански празник све домове испуни миром, топлином и радошћу, а сва срца љубављу и разумевањем за све људе око нас. Нека празник Васкрсења Христовог, који означава победу љубави над мржњом и живота над смрћу, донесе успех и напредак сваком појединцу и породици и нека нас оснажи да се изборимо за бољу и срећнију будућност заједнице којој припадамо.

Христос васкрсе! Срећан Васкрс!

МИЛОВАНОВИЋ: АЕРОДРОМ КОНСТАНТИН ВЕЛИКИ БИЋЕ УВЕК НИШКИ

“Одборници Скупштине Града Ниша, односно скупштинска већина, гласаће на предстојећој седници за предлог да се имовина Аеродрома Константин Велики у Нишу да на управљање Републици Србији”, изјавио је у емисији Призма на ТВ Коперникус повереник СНС Ниш Звездан Миловановић. “Скупштинску већину на челу са Српском напредном странком чини 46 од укупно 61 одборника и они ће гласати у интересу града. Ту нема дилеме”, нагласио је Миловановић. Он је рекао да се СНС за шест година, колико је на власти у Нишу, пуне четири године бавила нишким аеродромом.

Успех Српске напредне странке на београдским изборима резултат је њене јачине и популарности Александра Вучића

„Успех Српске напредне странке на београдским изборима резултат је њене јачине, популарности Александра Вучића који је био носилац листе и изузетно квалитетне позитивне кампање коју је водила. Српска напредна странка бележи узлазну путању по резултатима у Београду од 2012. године на овамо“, изјавио је повереник Градског одбора Српске напредне странке Ниш Звездан Миловановић гостујући на Белами телевизији у емисији „Између редова“ чији је аутор и водитељ Душице Дејић.

Мир Божији - Христос се роди!

Градски одбор Српске напредне странке Ниш честита Божић свим грађанима, пријатељима и својим члановима. Нека вам Божић, празник даривања, праштања и љубави, донесе напредак и благостање у дом, здравље у дух и телo, мир у срцe и радост у живот. Срећан Божић! Мир Божији - Христос се роди!

Ускршња честитка повереника Градског одбора Српске напредне странке

Повереник Градског одбора Српске напредне странке Зведан Миловановић, честитао је Ускрс свим грађанима Ниша који овај велики хришћански празник славе по јулијанском и грегоријанском календару.

„Желим вам да празничне дане прославите у миру, испуњени радошћу и љубављу, слогом, надом и вером у бољу и сигурнију будућност. Нека нам овај празник донесе духовни раст, који ће нам помоћи да уједињени градимо боље друштво за све нас, а највише за нашу децу.“

Христос воскресе!

СРЕЋНА ПРАВОСЛАВНА НОВА ГОДИНА

Свим православним хришћанима, који празнују по јулијанском календару, желим срећну и успешну Нову 2017. годину. Нека вам Нова година дарује здравље у породици, мир у души и љубав у срцу. Желим свима много личне и породичне среће и успех у сваком послу, стоји у честитки повереника Градског одбора Српске напредне странке Ниш Звездана Миловановића.

Pages