Вести

Изборни штаб Медијане у разговору са грађанима

Носилац листе АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ за градску општину Медијана у Нишу Милан Крстић и кандидати за одборнике у овој градској општини, представили су се грађанима Ниша и са њима разговарали о постојећим проблемима, али и о програмима за њихово решавање. Милан Крстић је рекао да је велика част бити први на листи у највећој нишкој општини и уједно велика одговорност.
„ Уколико нам грађани укажу поверење 24. априла потрудићемо се да унапредимо квалитет живота грађана у општини Медијана, али ћемо и радимо на томе да се у наредном периоду створе услови за отварање нових радних места, како би смо пре свега запослили младе људе. На листи Александар Вучић – Србија побеђује за градску општину Медијана је много младих, школованих људи. У првих 10, пет чине жене.Тиме смо показали да смо водили рачуна о подједнакој заступљености и мушкараца и жена. Сви су млади, са новим идејама и енергијом која је неопходна за даљи рад“, истакао је Крстић.
Иначе, градска општина Медијана највећа је општина која броји 100.000 становника и по територији једнака је граду Чачку.