Вести

НЕБОЈША СТЕФАНОВИЋ ПОСЕТИО НИШ

Потпредседник Српске напредне странке и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић обишао је штанове Српске напредне странке у центру Ниша и разговарао са грађанима и активистима. У присуству кандидата за народне посланике, председнике општина и одборнке за листу АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ, као и бројне симпатизере и активисте Српске напредене странке, Стефановић је поручио да су борба за радна места, нове инвестиције и борба против корупције оно за шта ће да се Српска напредна странка залагати и након избора.

„ Задатак који је Српска напредна странка и наша коалиција АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ-СРБИЈА ПОБЕЂУЈЕ узела на себе је смањење сиромаштва. Најважнија ствар у смањењу сиромаштва је борба против криминала и корупције, јер новац који је ишао у џепове тајкуна, иде у школе, болнице, за плате и пензије. Суштина наше борбе је да отварамо нова радна места. Мислим да смо показали у претходном периоду да повећање стабилности земље, економска и безбедносна ситуација које су јако добре, доприносе томе да више инвеститора долази у Србију“, поручио је Стефановић.

Он је рекао да ће се Српска напредна странка борити за свако радно место како у Нишу, тако и у Суботици. Београду, Чачку, Ужицу, било ком делу Србије. Захваљујући се на подршци премијеру и председнику странке Александру Вучићу, Стефановић је додао да ће народ на изборима показати да ли подржава оне који се искрено боре за Србију и који ће је унапредити или хоће забављаче који ће да их увесељавају.