Вести

САМО УЈЕДИЊЕНИ МОЖЕМО СВЕ

Изборни штаб Српске напредне странке за општину Медијана организовао је данас акцију „ Насмејана Медијана“ , која је одржана у парку Светог Саве. Акцију је пратио музичко сценски програм на ком су наступили нишки Камерни хор са диригентом Иваном Милошевић, бенд ТНТ и плесач Немања Филиповић, члан плесне групе Бум 018. Кандидати за одборнике на листи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - СРБИЈАПОБЕЂУЈЕ за општину Медијана, као и носилац листе и кандидат за председника општине Милан Крстић, дружили су се и разговарали са својим суграђанима, уз јасну поруку да ће се борити за бољу будућност и да уједињени можемо све.

„ Сам назив ове акције говори да нам је циљ да сви грађани са територије општине Медијана буду насмејани у будућем периоду. Надам се да ћемо добити подршку народа и да ћемо бити водећа снага у Нишу. Чињеница је да је доста тога урађено у претходном периоду на Медијани, али ћемо се трудити да буде још боље, јер један од главних императива засигурно јесу нова радна места. Потрудићемо се да свим страним, али и домаћим инвеститорима представимо наш град и општину Медијана на најбољи начин, како би смо их привукли да улажу више, како би живот на Медијани био побољшан, јер то мештани ове највеће нишке општине заслужују“, рекао је Крстић.

Акцију су подржали директор ЈКП Наисус Дејан Андрејевић и директор ЈКП Паркинг сервис Марко Јанковић.

" Драго ми је да сам део победничког тима. Показали смо да уједињени можемо све. Окупили смо се са бројним активистима, члановима, привредницима и симпатизерима са наше територије. То улива сигурност да ћемо 24. априла изаћи у великом броју на изборе и заокружити број 1. - коалицију Александар Вучић - Србија побеђује", каже Андрејевић.

" Част и задовољство ми је да подржим кандидате за одборнике на општини Медијана и носиоца листе Милана Крстића. Енергија коју имају довољан је показатељ да ће, уколико нам грађани укажу поверење, општину Медијана водити одговорно, на прави начин", сматра Јанковић.