Вести

У току је реконструкција пута од Доње Врежине до Малчанске петље

Градоначелница Ниша Драгана Сотировски, у пратњи градског већника Ненада Станковића и председнице градске општине Пантелеј Наташе Станковић, обишла је радове на реконструкцији пута од Доње Врежине до Малчанске петље који се обнавља захваљујући подршци државе, а посебно председника Србије Александра Вучића и разумевању ЈП „Путеви Србије“.

Према речима градоначелнице Сотировски, Ниш очекују велики радови на изградњи и обнови путева у наредном периоду. Усвојена је иницијатива грађана да се изгради пут који ће омогућити повезивање Нишке Бање и Малчанске петље, а ЈП „Путеви Србије“ ових дана почињу и изградњу потпорног зида и санацију клизишта у градској општини Нишка Бања.

Радови ће се одвијати и на Булевару цара Константина, Кованлучкој улици, али и на путу од Миљковца до Церја или од Веле Поља до Кравља. Државна средстава за уређење дела путне инфраструктуре омогућиће да планирана средства из локалног буџета буду преусмерена на изградњу водовода и канализације, вртића или школа, изјавила је градоначелница Ниша.