Саопштења

НИСКЕ СТРАСТИ НЕМОРАЛНОГ РЕДИТЕЉА ГОРАНА МАРКОВИЋА

Депонија људског морала саткана у личности наведеног ( не заслужује више помен имена свога), изјавио је ,,храбро и јуначки" а рекао бих бестидно да се ,, нада да Александар Вучић има пред очима Чаушесков крај и да ће се повући без крви"?! Привид је само да је ,,редитељ" човек, јер човек није ,,џукац" нити су човеку моралне вредности позив на стрељање, убиство другог бића! Јавља се поменути,,џукац" повремено из свог моралног муља, позивајући свој ,,стрељачки вод" да нас поведе у боље сутра.

,,Човек како то гордо звучи" речи су Максима Горког, који указиваше на морал као на један од основних атрибута људскости. Шта је људско у назови човеку који позива на убиство председника Србије Александра Вучића? По мом субјективном виђењу, ради се о примитивној звери на ланцу неких опозиционих тајкуна који лутају у зачараном кругу својих крвавих оргијашких мисли.

Наравно, свако нормалан осудиће те ликове из чопора контра пута Дарвинове теорије којој припада поменути ниско страсни ,,редитељ" И на крају у складу са насловом, људски мозак је у својој еволуцији стекао контролне механизме, те је човек способан да рационално обради ,,нагонске" импулсе али ево доказа да или је поменути, доказ безмозног бића или му кортекс није еволуирао. Нагон, афективна реакција нагона и ниских страсти јесте срж поменутог бића у наслову!

Др Бобан Џунић, члан Главног одбора СНС-а