Вести

У сусрет грађанима

Савет за популацију, бригу о деци и социјална питања ГрО СНС Ниш наставља акцију „У сусрет грађанима“. Наши активисти овакав вид акције спроводе од 2012. године.

ГРАДОНАЧЕЛНИЦА НИША НА САСТАНКУ ЗКО

Градоначелница Ниша Драгана Сотировски обратила се у својству копредседавајуће на осмом састанку члановима Заједничког консултативног одбора (ЗКО) Комитета региона и Републике Србије говорећи о значају локалних власти у процесу приступања Србије Европској унији.

ГРАДОНАЧЕЛНИЦА ОБИШЛА РАДОВЕ НА ВИШЕ ЛОКАЦИЈА У НИШУ

Завршне радове постављања последњег слоја асфалта у Студеничкој улици обишла је градоначелница Ниша Драгана Сотировски у пратњи председнице ГО Пантелеј Наташе Станковић и ресорног већника Ненада Станковића.

МЛАДИ СЕ ВАКЦИНИШУ У ОФИЦИРСКОМ ДОМУ

Градоначелница Ниша Драгана Сотировски обишла је пункт за вакцинацију младих у Официрском дому. Канцеларија за младе у сарадњи са Домом здравља Ниш и уз подршку Туристичке организације Ниш, Народног музеја и клуба “Топ форм плус” организовала је вакцинацију младих.

ПРИПРЕМНИ САСТАНАК ЗАЈЕДНИЧКОГ КОНСУЛТАТИВНОГ ОДБОРА

У својству копредседавајуће српске стране Заједничког консултативног одбора (ЗКО) градоначелница Ниша Драгана Сотировски присуствовала је припремном састанку пред одржавање Заједничког консултативног одбора Комитета ЕУ заказаног за јун ове године.

Градским општинама Града Ниша средства за енергетску ефикасност

Потписивањем уговора о додели средстава у Министарству рударства и енергетике, градска општина Пантелеј и градска општина Црвени крст добијају прилику да после више деценија реконструишу две школе, ОШ „Стефан Немања“ и СШ „Неимар“ које похађа око 1.500 ђака.

Сусрет градоначелнице Ниша и саветника за културу председника Србије

Градоначелница Ниша Драгана Сотировски и Дејан Савић, саветник за културу председника Републике Србије Александра Вучића, разговарали су у Градској кући о стратегији развоја културе и циљевима културне политике на навоу града и националном нивоу.

Pages