Вести

ГРАДСКИ КАРАВАН ПОСЕТИО МЕДОШЕВАЦ И ПОПОВАЦ

Радове на асфалтирању улица у Медошевцу и прикључењу домаћинстава на секундарну канализациону мрежу у Поповцу, у оквиру градског каравана, посетили су градоначелница Ниша и чланица Председништва СНС Драгана Сотировски, председник ГО Црвени Крст и члан Главног одбора СНС Мирослав Милутино

ГРАДСКИ КАРАВАН У НАСЕЉУ БРАНКО БЈЕГОВИЋ И ПОДВИНИК

Са грађанима насеља Бранко Бјеговић и подвиничке улице Милоша Ђурића о уређењу комуналне и путне инфраструктуре разговарала је чланица Председништва СНС и градоначелница Ниша Драгана Сотировски, члан Главног одбора СНС и председник ГО Црвени Крст Мирослав Милутиновић и чланица Председниш

ПОМОЋ ЗА МАЛИШАНЕ ЈЕДНЕ ПОРОДИЦЕ

„Брига о породици је један од приоритета Српске напредне странке и ту смо да помогнемо свима којима је потребна помоћ“, изјавила је чланица Главног одбора СНС и народна посланица Светлана Милијић која је са активисткињама Уније жена СНС Ниш посетила малишане који се привремено налазе у х

РЕШАВАЊЕ РЕШАВАЊЕ ВОДОСНАБДЕВАЊА СЕЛА РУЈНИК

Житељи Рујника могли су, у оквиру градског каравана, да разговарају са чланицом Председништва СНС и градоначелницом Ниша Драганом Сотировски и чланом Главног одбора СНС и председником општине Црвени Крст Мирославом Милутиновићем.

ГРАДСКИ КАРАВАН У ОПШТИНИ ЦРВЕНИ КРСТ

Чланица Председништва СНС и градоначелница Ниша Драгана Сотировски и члан Главног одбора СНС и председник ГО Црвени Крст Мирослав Милутиновић разговарали су са грађанима Трупала и Вртишта о приоритетним темама у та два насеља општине.

ГРАДСКИ КАРАВАН ОБИЛАЗИ НАСЕЉА У НИШКОЈ БАЊИ

Чланица Председништва СНС и градоначелница Ниша Драгана Сотировски и члан Главног одбора СНС и председник ГО Нишка Бања Душан Живковић обишли су са сарадницима насеље Женева и село Јелашница у Нишкој Бањи и том приликом разговарали су са грађанима.

ПОЧЕТАК РАДОВА У ПРИЈЕЗДИНОЈ УЛИЦИ

Чланица Председништва СНС и градоначелница Ниша Драгана Сотировски посетила је грађане Пријездине и Обилићевог венца. У Пријездиној улици почели су радови на изградњи новог тротоара. Најављено је и сређивање Учитељ Тасине улице.

ЧЛАНОВИ ПРЕДСЕДНИШТВА СНС РАЗГОВАРАЛИ СА АКТИВИСТИМА СТРАНКЕ

Чланови Председништва СНС Петар Петковић и Драгана Сотировски разговарали су са активистима нишких напредњака о предстојећим изборима за председника и Народну скупштину. „У недељу се одлучује којим ће путем ићи Србија.

Pages