Вести

ОБРАДОВАНИ МАЛИШАНИ У ПАСИ ПОЉАНИ

Савет за интерно расељена лица Градског одбора СНС Ниш наставио је са акцијом поделе пакетића малишанима интерно расељених лица. У нишком насељу Паси Пољана активисти Савета поделили су новогодишње пакетиће деци интерно расељених лица који су направљени од донација чланова.

ПОСЕТА ИНТЕРНО РАСЕЉЕНИМ ЛИЦИМА

Савет за интерно расељена лица Градског одбора СНС посетио је двоје интерно расељених лица која живе сама и том приликом им даривали бадњак и пакете купљене од донација чланова Српске напредне странке.

Време даривања

Поводом новогодишњих празника активисти Савета за популацију, бригу о деци и социјална питања ГрО СНС Ниш посетили су своје комшије из социјално угрожених породица у насељу Бранко Бјеговић.

ПАКЕТИЋИ ЗА НАЈМЛАЂЕ

Савет за интерно расељена лица Градског одбора СНС Ниш посетио је малишане социјално угрожених породица и том приликом им поделио новогодишње пакетиће направљене од донација чланова.

ОДЛИЧНА КОМУНИКАЦИЈА СА ГРАЂАНИМА

У организацији Савета за популацију, бригу о деци и социјална питања ГрО СНС Ниш и Уније младих ОО СНС Црвени Крст активисти странке разговарали су са суграђанима о најављеним мерама пронаталитетне политике и суграђанима уручили новогодишње поклоне обезбеђене средствима чланова.

ПРОБЛЕМИ ГРАЂАНА СУ И НАШИ ПРОБЛЕМИ

„Доступни смо за грађане, да их саслушамо, разговарамо о свему што их мучи, да помогнемо али и да прихватимо критике и предлоге. То је политика Српске напредне странке“, поручила је чланица Председништва СНС Драгана Сотировски током пријема грађана у просторијама Градског одбора СНС Ниш.

ПРЕДАВАЊЕ О ВАННАСТАВНИМ АКТИВНОСТИМА И АКТИВИЗМУ МЛАДИХ

Савет за просвету и Унија младих Градског одбора СНС Ниш одржали су трибину „Ваннаставне активности и активизам младих“. Предавач, Никола Николић, и сам активиста у локалној заједници, говорио је о значају активизма и ваннаставних активности код младих.

МЛАДИ НАПРЕДЊАЦИ ДАЛИ ДОПРИНОС У БОРБИ ПРОТИВ КОРОНЕ

У организацији Уније младих Градског одбора СНС Ниш организована је дебата о вакцинацији против ковида-19. Захваљујући председнику Александру Вучићу и Влади Србије обезбеђен је довољан број вакцина које су доступне грађанима за вакцинацију.

Pages