Вести

САРАДЊА СА ПОЛИТИЧАРКАМА СА КОСМЕТА

Чланица Главног одбора СНС и градоначелница Ниша Драгана Сотировски у просторијама Градског одбора СНС Ниш разговарала је са председницом привременог органа општине Косовска Каменице Тањом Аксић, председницом Уније жена ГрО СНС Врања Драганом Арсић, председницом Уније жена Српске листе К

ДРЖАВА ИНВЕСТИРА 180 МИЛИОНА ДИНАРА У ПУТ ОД КРАВЉА ДО ВЕЛЕ ПОЉА

Радове на деоници пута који спаја градску општину Црвени Крст и Сврљиг, од Кравља до Веле Поља, обишли су градоначелница Ниша Драгана Сотировски, председник општине Црвени Крст Мирослав Милутиновић и градски већник Ненад Станковић.

ГРАДИ СЕ ВОДОВОДНА МРЕЖА У ГОРЊЕМ МЕЂУРОВУ

У току је изградња водоводне мреже у Горњем Међурову, а са мештанима су на терену разговарали градоначелница Драгана Сотировски, председник градске општине Палилула Братислав Вучковић и директор ЈКП „Наисус“ Горан Милосављевић.

РАДОВИ НА ИЗГРАДЊИ ПАРКА НА БУЛЕВАРУ НЕМАЊИЋА И РЕКОНСТРУКЦИЈА ЧАРНОЈЕВИЋЕВЕ УЛИЦЕ

Радове на изградњи парка на Булевару Немањића у градској општини Медијана и радове на реконструкцији улице Чарнојевића обишла је градоначелница Ниша Драгана Сотировски у пратњи градског већника Ненада Станковића и сарадника.

ГРАД ИСПУНИО ОБАВЕЗЕ ПРЕУЗЕТЕ 2010. ГОДИНЕ НА ЛОКАЦИЈИ „НОВИ НИШ“

У име Града, градоначелница Драгана Сотировски потписала је уговор између Града Ниша и Републичке дирекције за имовину Републике Србије, којим је градска власт испунила своје обавезе преузете 2010.

СЕДАМДЕСЕТПЕТ ИЗБЕГЛИХ ПОРОДИЦА ДОБИЛО КЉУЧЕВЕ СТАНОВА

Седамдесетпет породица у Нишу, које су током ратних дешавања деведесетих избегле из Хрватске и БиХ, добиле су своје станове, а кључеве су им уручили министар спољних послова Србије и председник Комисије за координацију процеса трајне интеграције избеглица Никола Селаковић, градоначелница Ниша Драгана Сотировски, ком

Pages