Саопштења

САОПШТЕЊЕ ГРО СНС НИШ ПОВОДОМ ПРЕТЊИ СМРЋУ ПРЕДСЕДНИКУ СРБИЈЕ АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ

Група изгредника, насилника и квазипатриота напада ову државу тако што позивају на смрт демократски изабраног председника Србије Александра Вучића. На празник Сретење одлучили су се да нападну Србију и да је понижавају.

Саопштење ГрО СНС Ниш

Градски одбор СНС Ниш пружа безрезервну подршку председнику Србије Александру Вучићу у борби за Србију, српски народ и Косово и Метохију.

Градски одбор СНС Ниш осуђује насилничко понашање представника опозиције у Дому Народне скупштине и прекид дебате о заштити Косова и Метохије, Србије и народа.

Док Александар Вучић настоји да одбрани ову земљу од спољних утицаја, дотле опозиција настоји да што више изнутра разори државу и народ. Такве намере само показују да опозицији народ никад није ни био на првом месту већ је био и остао инструмент да дограбе власт и опет газдују и руше све оно што је урађено од 2012.

Ниш је уз председника Александра Вучића!

У тренуцима када се одлучује о судбини народа, државе и Косова и Метохије било какво повлачење председника Александра Вучића са чела Српске напредне странке имало би несагледиве последице за будућност свих нас.

НИСКЕ СТРАСТИ НЕМОРАЛНОГ РЕДИТЕЉА ГОРАНА МАРКОВИЋА

Депонија људског морала саткана у личности наведеног ( не заслужује више помен имена свога), изјавио је ,,храбро и јуначки" а рекао бих бестидно да се ,, нада да Александар Вучић има пред очима Чаушесков крај и да ће се повући без крви"?!

Осудимо насиље и некултуру

Кажу да се боре за вредности демократског друштва, а прете стрељањем председнику Србије Александру Вучићу! Метод вербалног насиља чији смо сведоци, већ дуго, заменили су физичким насиљем. Нечувено!

Честитка поводом Света Петке

Драги напредњаци и верници,

И ову крсну славу ми нишки напредњаци дочекујемо са истом жељом и намером да од Ниша и Србије направимо боље место него што је било. Увек има простора за напредак, само су потребне воља, жеља и идеја, које намa не недостају.

Pages