Саопштења

Саопштење за јавност

Када немаш подршку народа да на изборима победиш, трчи код амбасадора по паре, инструкције и подршку. Ове речи најбоље описују политику Јеремића и његове комби-партије коју он уопште не скрива већ се хвали тиме.

Саопштење члана Главног одбора СНС и градоначелнице Ниша Драгане Сотировски

Одучили смо да се ујединимо са СПАС-ом и покажемо да смо отворени за све људе којима је циљ напредак Србије. Нашој великој породици придружили су се људи који такође желе да граде Србију и који ће сву своју снагу, енергију и креативност усмерити за добробит свих грађана.

Јединство и ефикасност власти и грађана у поплавном таласу

Ванредна ситуација изазвана изливањем река у Нишавском управном округу и деловање државних органа, надлежних јавних предузећа и локалних самоуправа доказ је јединства  и ефикасности власти и грађана у одбрани од поплава, закључак је са састанка градоначелнице Ниша Драгане Сотировски, дир

Приближене услуге ЈКП Обједињена наплата мештанима сеоском делу Пантелеја

На иницијативу Градске општине Пантелеј, председнице општине и чланице Главног одбора Српске напредне странке Наташе Станковић и самих мештана у Горњем Матејевцу, почеo je да ради шалтер за наплату услуга ЈКП Обједињена наплата.

Дан примирија

Градски одбор Српске напредне странке Ниш честита вам Дан примирја у Првом светском рату, као празник сећања на све цивилне и војне жртве Великог рата и успомене на грандиозне успехе Српске војске у ослобађању отаџбине и српских и јужнословенских крајева од окупатора.

Срећна слава

Градски одбор СНС Ниш, суграђанима који славе и свим члановима Српске напредне странке, честита славу – Свету Петку.

Напредњаци, срећан вам 12. рођендан!

Градски одбор СНС Ниш свим члановима и симпатизерима честита годишњицу оснивања Српске напредне странке, са жељом да још много година постојимо и радимо на корист народа и државе.

САОПШТЕЊЕ

Српска напредна странка стаје одговорно и савесно у одбрану Устава, закона, институција и грађана Републике Србије осуђујући дивљање разуларених хорди фашиста у Београду, Новом Саду, Нишу.

Pages