Саопштења

НИСКЕ СТРАСТИ НЕМОРАЛНОГ РЕДИТЕЉА ГОРАНА МАРКОВИЋА

Депонија људског морала саткана у личности наведеног ( не заслужује више помен имена свога), изјавио је ,,храбро и јуначки" а рекао бих бестидно да се ,, нада да Александар Вучић има пред очима Чаушесков крај и да ће се повући без крви"?!

Осудимо насиље и некултуру

Кажу да се боре за вредности демократског друштва, а прете стрељањем председнику Србије Александру Вучићу! Метод вербалног насиља чији смо сведоци, већ дуго, заменили су физичким насиљем. Нечувено!

Честитка поводом Света Петке

Драги напредњаци и верници,

И ову крсну славу ми нишки напредњаци дочекујемо са истом жељом и намером да од Ниша и Србије направимо боље место него што је било. Увек има простора за напредак, само су потребне воља, жеља и идеја, које намa не недостају.

Саопштење за јавност

Када немаш подршку народа да на изборима победиш, трчи код амбасадора по паре, инструкције и подршку. Ове речи најбоље описују политику Јеремића и његове комби-партије коју он уопште не скрива већ се хвали тиме.

Саопштење члана Главног одбора СНС и градоначелнице Ниша Драгане Сотировски

Одучили смо да се ујединимо са СПАС-ом и покажемо да смо отворени за све људе којима је циљ напредак Србије. Нашој великој породици придружили су се људи који такође желе да граде Србију и који ће сву своју снагу, енергију и креативност усмерити за добробит свих грађана.

Јединство и ефикасност власти и грађана у поплавном таласу

Ванредна ситуација изазвана изливањем река у Нишавском управном округу и деловање државних органа, надлежних јавних предузећа и локалних самоуправа доказ је јединства  и ефикасности власти и грађана у одбрани од поплава, закључак је са састанка градоначелнице Ниша Драгане Сотировски, дир

Приближене услуге ЈКП Обједињена наплата мештанима сеоском делу Пантелеја

На иницијативу Градске општине Пантелеј, председнице општине и чланице Главног одбора Српске напредне странке Наташе Станковић и самих мештана у Горњем Матејевцу, почеo je да ради шалтер за наплату услуга ЈКП Обједињена наплата.

Дан примирија

Градски одбор Српске напредне странке Ниш честита вам Дан примирја у Првом светском рату, као празник сећања на све цивилне и војне жртве Великог рата и успомене на грандиозне успехе Српске војске у ослобађању отаџбине и српских и јужнословенских крајева од окупатора.

Pages