Саопштења

Саопштење ГрО СНС Ниш поводом претње упућене председнику Вучићу

Градски одбор Српске напредне странке Ниш најоштрије осуђује претње смрћу упућене председнику Србије Александру Вучићу од стране представника антидржавне и антинародне опозиције.

Још једном у низу, показало се да опозиција и њене вође немају никакав аргумент да оправдају свој нерад, лоповлук и отимачину док су били власт. Уместо тога, за њих је напад најбоља одбрана, а на мети је онај ко највише ради и који се највише жртвује за Србију и цео народ – Александар Вучић.

Таквим нападима опозиција прикрива своју неспособност, безидејност и неперспектвност. Ниш је најбољи пример да се види ко је опозиција и шта је радила до 2012. године када је била власт. Све су уништили, фабрике продали и затворили, а будућност народа прокоцкали. Захваљујући председнику Србије Александру Вучићу у Нишу су отворене бројне фабрике, смањена је незапосленост, повећане су зараде, млади имају будућност да раде у свом граду, а Ниш је постао мотор напретка овог дела Србије и опет је на мапи Европе и света.

Градски одбор СНС Ниш пружа јединствену подршку председнику Србије Александру Вучићу и најоштрије осуђује претње упућене њему.

Градски одбор Српске напредне странке Ниш