Саопштења

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Градски одбор Српске напредне странке Ниш најоштрије осуђује злонамерно писање појединих медија који селективним изношењем чињеница, полуинформацијама и извођењем паушалних закључака да се ради о „напредњацима“, нашу странку декларишу искључиво као директног организатора перформанса на којима су грађани исказали бунт против лажи и обмана којима се служи један део опозиције на челу са Драганом Ђиласом.

Грађани Ниша и Србије свесни су да одређени медији полуинформације и дезинформације износе као констатацију, како би створили лажну слику о Српској напредној странци и њеним функционерима и члановима. Евидентно је сваком објективном грађанину Србије, да ти медији као једини циљ имају скретање пажње јавности са напора које председник Александар Вучић улаже у борби за очување живота и здравља људи и успеха и резултата које, заједно са Владом Србије, у тој борби постиже. 

Током ванредног стања, без икакве политичке конотације, одбори наше странке су као и увек, били у служби свих грађана. СНС ће увек бити уз свој народ, помагати свима којима је помоћ неопходна и борити се за истину и напредак сваког дела Србије и нашег Ниша.

 

 

ГРАДСКИ ОДБОР СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ НИШ