Вести

6 година Српске напредне странке

Данас је дан када када се пре шест година јавила нада за будћност, будућност у коју верујемо.

Руководству странке, члановима и симпатизерима најсрдачније честитам овај за све нас веома значајан датум.

Оснивањем Српске напредне странке родила се нада за бољу будућност. Будућност у коју Србија верује, да ће нови, поштени и одговорни људи кренути у дугорочни и тежак посао обнове наше земље  с циљем учвршћивања владавине права и уставности и законитости, сузбијања криминала и корупције, економског опоравка  и јачања позиције и угледа Републике Србије у свету.

Своју снагу и енергију Српска напредна странка  усмерила је у спровођење реформи  целокупног друштвено-економског система, како би људи живели боље.

Свесни смо чињенице да  то неће бити лако и једноставно, јер бреме економске кризе погађа готово све слојеве друштва у нашој земљи, али уверен сам да наша странка предвођена председником Александром Вучићем има довољно капацитета и одговорности  да тешке реформе спроведе до краја.

Српска напредна странка показала је на делу да су владавина права, одлучна борба против  корупције и организованог криминала циљеви који су достижни и од којих се неће одустати ни под каквим условима и притисцима.

Желимо да као странка будемо пример другима, како се поштеним, вредним и одговорним радом постижу зацртани циљеви.

Српска напредна странка данас ужива велико поверење грађана, а то је додатни мотив за све нас да покажемо одлучност и својим активностима и залагањем  допринесемо бржем развоју наше земље.

Још једном, свим грађанима који верују у напредну Србију од срца честитам шесту годишњицу оснивања Српске напредне странке.

Председник Градског одбора СНС Ниш

Проф. др Зоран Перишић