Вести

Акција омладине на територији ГО Црвени Крст

Унија младих Српске напредне странке и ове недеље наставила је са акцијом анкетирања грађана и поделе страначког часописа Информатор. Овога пута акција је организована на територији највеће нишке општине Црвени Крст испред Тврђаве. Милан Станојковић, координатор ГрО Ниш, рекао је да су млади чланови странке носиоци већине акција и да ће увек имати подршку, јер су управо они ти који ће овим градом, као академски грађани, нешто у будућности мењати.

„ Градски одборс СНС у Нишу подржава овакав тип акција наших омладинаца, које показују љубав према свом граду, поштовање према културном наслеђу Ниша. То је предуслов који ће помоћи бржем развоју нашега града. Ово је уједно и добра прилика да на основу анкета које попуњавају грађани видимо шта им то највише смета на територији њихове општине и да ми као странка настојимо то да мењамо“, рекао је Станојковић.

Анкетирани грађани рекли су да су потенцијали њихове општине Тврђава, која је симбол града, паркови, природа, али и пољопривреда. Оно што им смета јесте да сама Тврђава није довољно осветљена, сматрају да би требало да буде више уређених површина, а своју општину сматрају сиромашном. То је кажу оно што би требало у наредном периоду променити. Након анкетирања грађана и поделе Информатора омладинци су својим пријатељима и члановима представили општину Црвени Крст кроз видео презентацију у МК 12. фебруар.