Вести

Бадњи дан

Традиционалним чином уношења бадњака у просторије Градског одбора, Српска напредна странка у Нишу обележила је Бадњи дан.

Бадњак је у просторије странке унео повереник Градског одбора СНС Ниш Звездан Миловановић, који је свима пожелео добро здравље.

„Нека нам овај Бадњи дан и сутрашње рођење Господа Исуса Христа, најпре, донесу здравље и мир, а за остало се морамо сами побринути“, поручио је грађанима Ниша повереник Звездан Миловановић. Рекавши да очекује тешку годину због пандемије која је још увек напознаница за читав свет, повереник је подсетио да је 2021. година, девета година од када је Српска напредна странка преузела одговорност за вођење Ниша и закључио да нас у њој чекају многи важни задаци.

QУношењу бадњака присуствовали су градоначелница Ниша Драгана Сотировски, начелник Нишавског управног округа др Петар Бабовић, поједини народни посланици, председници градских општина, повереници општинских одбора и чланови Градског одбора СНС Ниш, а због поштовања епидемиолошких мера број гостију био је ограничен.