Вести

Бринимо о деци 365 дана

Савет за друштвену делатност, Унија жена и Унија младих ГО СНС Ниш организовали су заједничку акцију за најмлађе, поводом обележавања Дечје недеље. Др Милан Станојковић, координатор ГрО СНС Ниш каже да је Српска напредна странка увек тамо где су актуелна дешавања и да су ову акцију организовали како би малишанима улепшали дан.

« Желели смо да пошаљемо снажну поруку најмлађима да треба да се друже, да буду заједно и да размењују искуства. Дечја недеља је права прилика да се укаже колико је битно бринути о деци и посветити им пажњу. Подршка дружењу и игри мора бити стално присутна, јер су деца највеће благо. Ту смо данас да деца буду срећна», рекао је Станојковић.

Светлана Милијић, координатор Уније жена ГрО СНС Ниш, каже да је порука акције упућена пре свега родитељима да воде рачуна о правима деце.

«Унија жена Српске напредне странке озбиљно размишља о актуелном и важном питању, а то је остваривање права деце и младих, што бољи положај у друштву и породици уопште. То је оно чиме се ми бавимо. Оно што је јако важно јесте да пружимо подршку деци не само данас, већ 365 дана у години « , поручила је Милијић.

Иван Николић, координатор Савета за друштвену делатност поручује да су Унија жена, Унија младих и Савет за друштвену делатност пре свега данашњи дан поклонили деци, са жељом да буду увек насмејана као данас. Он је додао да су осим плесних тачака које су у склопу програма, деци подељени и пакетићи, којима су се највише обрадовали.