Вести

Демантовање фантомског списка

На данашњој конференцији за новинаре одржаној у просторијама Градског oдбора Српске напредне странке Ниш, медијима се обратио председник Градског одбора СНС проф. др Зоран Перишић.

Конференцији су присуствовали и председник Општинског одбора Медијана СНС Дарко Булатовић, председник Општинског одбора Пантелеј СНС Братимир Васиљевић, секретар Општинског одбора Медијана СНС Милан Крстић и секретар Градског одбора СНС Дејан Андрејевић.

Тема конференције је стављање тачке на све спекулације и дезинформације о списку и фракцијама у Српској напредној странци Ниш. Идеја о фантомском списку није реална. Овакав напад је само покушај да се обезвреди рад Српске напредне странке и градска власт у Нишу што СНС као најјача странка у Влади и граду неће дозволити.

Без обзира на спекулације Српска напредна странка Ниш је јединствена у сваком погледу и наставиће са извршавањем програмских задатака. Ми смо на власти, ту ћемо остати и вршићемо рад одговорно.“ рекао је проф др. Зоран Перишић.

Иза спискова према мишљењу председника Градског одбора Ниш могу бити медији, неко из СНС или друге странке. У зависности од тога ко је, последице ће бити другачије. Медији ће бити препуштени гледаоцима, неко из друге странке не може да одлучује о кадровима СНС, а уколико је члан СНС, одговараће вишим органима странке по статуту.

Проф. др Зоран Перишић је додао да нема никакве замерке на рад чланова Градског одбора који обављају одговорно своје функције у градској власти.

 

Српска напредна странка
Информативна служба ГО Ниш