Вести

Још четири села општине Пантелеј у систему организованог одвоза отпада

Четири села градске општине Пантелеј, Пасјача, Ореовац, Врело и Јасеновик,  укључено је од данас у систем организованог одвоза комуналног отпада чиме се штити и чува животна средина.

Руководство града и предсеЈош четири села општине Пантелеј у систему организованог одвоза отпада дници градских општина схватили су важност чисте животне средине и ако је у свим градским општинама још само девет села ван система организованог одвоза комуналног отпада, онда смо ми на добром путу, оценила је градоначелница Ниша Драгана Сотировски.

Сви морамо да радимо на промени колективне свести, да смеће не бацамо поред пута и у реку, истакла је градоначелница Ниша која је присуствовала предаји контејнера у селу Пасјача са председницом градске општине Пантелеј Наташом Станковић, директором ЈКП „Медиана“  Драгославом Павловићем и градским већником Мирославом Ђокићем.

Председница градске општине Пантелеј Наташа Станковић најавила је отварање канцеларије за обједињену наплату у Горњој Врежини чиме ће мештанима околних села бити олакшано плаћање услуга јавно-комуналних предузећа.