Вести

ЛИСТА „АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – ЗА НАШУ ДЕЦУ.“ ПОБЕДИЛА У НИШУ

На основу 100% обрађеног материјала са свих 176 бирачких места на територији Града Ниша, листа „Александар Вучић – За нашу децу.“ добила је подршку 58,23% бирача.

У новом сазиву Скупштине Града Ниша Српска напредна странка имаће 47 одборничких места што је за 19 одборничких места више у односу на претходно одржане локалне изборе 2016. године. Листа „Александар Вучић – За нашу децу.“ остварила је победу и у свим градским општинама што јој омогућава да самостално формира власт.

У ГО Црвени Крст СНС је припало 17 од 21 мандата; у ГО Пантелеј 15 од 23 мандата; у ГО Нишка Бања 11 од 19 мандата; у ГО Медијана 17 од 27 мандата и ГО Палилула 19 од укупно 25 мандата.

Овакав резултат на изборима и раст подршке на локалним изборима потврда су одговорне и доследне политике коју спроводи Српска напредна странка. Велики резултат представља велику одговорност и обавезу за нашу странку и све њене чланове да увек буду у служби својих грађана, Ниша и Србије. Захваљујемо на поверењу свим грађанима који су нам пружили подршку на одржаним изборима и што су нам омогућили да у новом четворогодишњем мандату реализујемо пројекте који ће бити од великог значаја за нашу децу.