Вести

Међународни дан живота

 

Међународни дан живота обележава се 19. пут за редом, а тим поводом потпредседник Главног одбора Српске напредне странке, др Небојша Стефановић, председник Градског одбора Ниш СНС, Градоначелник Града Ниша проф. Др Зоран Перишић, и председници општинских одбора посетили су најстарије Нишлије у Геронтолошком центру Ниш.

Градоначелник Ниша, проф. др Зоран Перишић, рекао је да сваком пензионеру жели да буде у пензији онолико дуго колико је година радио.

„Данас, када прославаљамо Међународни дан живота, желим да укажем на то да квалитет живота свих грађана, па и пензионера, можемо поправити једном бољом и квалитетнијом економијом“.

„Једини гарант бољег живота пензионера и стабилости исплате њихових пензија су јака економија и инвестиције, које у овом тренутку једино може да обезбеди Александар Вучић и Српска напредна странка. Никада нећемо прихватити да било ко изађе у овом друштву и каже како су пензионери терет. То су људи који су градили ову земљу, који су нам показали како се може радити и по 16 сати дневно и дали нам пример на који начин једино можемо да побољшамо услове у којима живимо. Тим речима обратио се Стефановић корисницима центра и додао:

„Ниш је најважнији град на југу Србије и његов развој је један од приоритета Српске напредне сранке. Желимо да доведемо инвеститоре који ће уложити новац у развој индустрије, које ће покренути цео регион напред“.