Вести

Одбрану земље морамо поштовати

Побољшање статуса и још веће видљивости у друштву сваког човека који је оставио траг у историји Србије, је оно за шта се залаже председник Србије Александар Вучић. Том идејом повереник Градског одбора СНС Ниш Звездан Миловановић посетио је дугогодишњег члана СНС на Палилули и учесника рата за одбрану земље од НАТО агресије Ивана Стојковића, у његовом дому.

Њих двојица су разговарали о проблемима са којима се суочавају ратни ветерани у Нишу, за побољшање чијег статуса су држава и град много учинили последњих неколико година, али и како би разговарали на који начин се додатно може помоћи борцима и учесницима који су стали на стуб одбране наше земље.

Повереник Миловановић, који је и шеф одборничке групе СНС „Александар Вучић – За нашу децу.“ у Скупштини града Ниша саопштио је да врата свих градских институција остају отворена за све ветеране, како за мере којима би се додатно помогло, тако и за решавање појединачних социјалних и здравствених проблема бораца.

У разговору су учествовали и народни посланик и члан Главног одбора СНС Владица Маричић и одборник са листе СНС „Александар Вучић – За нашу децу.“ у Скупштини града Ниша и ратни ветеран Иван Крстић.