Вести

Омладина СНС пожелела грађанима све најлепше у 2016.

Омладина Српске напредне странке окупила се и ове суботе у Нишу како би грађанима пожелела све најлепше у наредној години и и подседилa их шта су све радили претходних месеци.

„ Имали смо низ акција током 2015. године. Обележавали смо све битније датуме на занимљив начин, организовали презентације о туристичким потенцијалима наших општина, показали бригу о најстаријим суграђанима. И у 2016. години омладина СНС биће присутна у друштву, јер желимо да чујемо шта Нишлије мисле о раду Српске напредне странке, а поделом страначког часописа Информатор стално их обавештамо шта ради странка на нивоу државе“, каже координатор Уније младих Александар Стојичић.

„ У оквиру последње акције у овој години, у духу предстојећих празника, поделили смо суграђанима џепне календаре за наредну годину и обележиваче за књиге, попричали са њима и искористили прилику да им честитамо предстојеће новогодишње и Божићне празнике. Пожелели смо им све најлепше у 2016 –ој уз обећање да ћемо и следеће године бити уз своје суграђане“, рекао је Бојан Митић, члан Уније младих.