Вести

ОСМОМАРТОВСКО ДРУЖЕЊЕ СА НИШЛИЈКАМА

Поводом Међународног дана жена, чланови и функционери Српске напредне странке делили су дамама цвеће, на 17 локација у граду, у свих пет градских општина.

„Осми март се ове године поклапа са почетком изборне кампање, па је прилика и да наше суграђанке упознамо да жене чине више од 40 посто кандидата на листи „Александар Вучић – За нашу децу.“ и да су жене прве на листи за Скупштину града Ниша и за четири од пет скупштина градских општина“, изјавио је члан Главног одбора СНС и повереник СНС у Нишу Звездан Миловановић који је дамама честитао Међународни дан жена и подсетио да су функционери Српске напредне странке, сваке године, на јавним местима, Нишлијкама даривали руже.

Кандидати на листи „Александар Вучић – За нашу децу.“ за народне посланике и одборнике у скупштинама града и градских општина разговарали су са Нишлијкама о политици Српске напредне странке и председника Александра Вучића, којој су жене стално у фокусу, не само „за њихов дан“. Доказ тога јесу донети закони који спречавају насиље и занемаривање жена у породици и повећавају њихов утицај у јавном и политичком животу Србије.