Вести

Посвети пажњу старијима

Унија младих СНС Ниш данас је у једном од најпрометнијих паркова у Нишу, парку Свети Сава, спровела акцију „Посвети пажњу старијима“. Млади су разговарали са старијим суграђанима о њиховим проблемима и о томе како им најбоље могу помоћи.

Желимо да чујемо проблеме наших старијих суграђана, да разговарамо са њима, да се договоримо на који начин можемо да им помогнемо и да то убудуће стално чинимо, рекао је овом приликом Александар Стојчић, члан Уније младих СНС. Такође желимо да дамо пример и другим младим људима у граду како треба да се понашају када су у питању најстарије Нишлије, да им покажу поштовање, посвете пажњу и време и да то постане свакодневница у граду јер наша и најмања помоћ, њима значи много - додао је Стојчић.

Др Милан Станојковић, координатор Градског одбора СНС у Нишу, присуствовао је акцији младих и овом приликом рекао да је брига о старима један од приоритета СНС, као и да је ово само једна у низу акција која ће уследити у наредном периоду.

Поред тога што су разговарали са старијим суграђанима , млади СНС су им помагали тако што су им носили торбе са пијаце, помагали им да пређу улицу и обављали куповину уместо њих.