Вести

ПРЕДСЕДНИК ИЗВРШНОГ ОДБОРА СНС ДАРКО ГЛИШИЋ У ГРАДСКОМ ОДБОРУ НИШ

Председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић присуствовао је састанку Градског одбора СНС Ниш. Састанак су водили повереник Градског одбора Звездан Миловановић и координатор за Нишавски округ ИО СНС Бојан Бајагић.

Глишић је, анализирајући рад Градског одбора СНС Ниш и његових пет општинских одбора, пренео закључке са састанка Председништва СНС, одржаног раније истог дана, да сви чланови Српске напредне странке треба још више да разговарају са грађанима.

„Са грађанима морате бити сваки дан, да чујете шта мисле“, поручио је председник Извршног одбора Глишић, додавши да је у протеклом периоду Српска напредна странка марљиво радила и доносила најтеже одлуке, што грађани препознају.

Посебно поздрављајући велики број младих који су присуствовали састанку Градског одбора, председник Извршног одбора СНС поручио им је да је одлука Председништва странке да млади људи буду на посланичкој и на одборничким листама.

„Најмање 20 процената кандидата на нашим листама биће нова лица“, навео је Глишић и додао да ће увођење „свеже крви“, младих људи, помоћи Српској напредној странци да још брже настави борбу за бољу будућност Србије.