Вести

Председник Вучић са представницима локалних самоуправа Нишавског округа

Председник Републике Србије Александар Вучић разговарао је у Гаџином Хану са представницима локалних самоуправа Нишавског управног округа.

Градоначелница Ниша Драгана Сотировски је упознала председника Вучића са пројектима од регионалног значаја, али и о пројектима важним за сам град Ниш, чији су председници пет градских општина такође присутвовали састанку. Седам локалних самоуправа Нишавског управног округа, у присуству начелника Петра Бабовића, изнело је председнику Вучићу планове о којима ће се разговарати и са представницима надлежних министарстава и републичких институција, као и о евентуалном учешћу државе у њиховом финансирању.

Председник Вучић је уочи састанка са представницима града и општина у Пуковцу код Дољевца примио другу дозу вакцине „Синофарм“. У Гаџином Хану позвао је грађане да се вакцинишу и да пазе на своје здравље. „Ниш постаје најважнија раскрсница у овом делу Србије, након разорних година када се није ништа радило. Ниш ће бити и раскрсница свих пруга за цео Балкан“, поручио је председник Вучић из Гаџиног Хана.