Вести

ПРЕДСТАВЉАЊЕ СНС НА ИНТЕРНЕТУ И ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА

У Нишу је одржан састанак чланова Савета за интернет и друштвене мреже Српске напредне странке из источне и јужне Србије, који су водили председник Савета и члан Извршног одбора СНС Славиша Мићановић и координатор тог савета за источну и јужну Србију и члан Главног одбора СНС Иван Јовановић.

Тема састанка била је улога и важност коришћења друштвених мрежа за промоцију резултата и политичких ставова Српске напредне странке у предстојећој кампањи за парламентарне и локалне изборе, о чему су чланови Савета за интернет и друштвене мреже разговарали са чланом Председништва СНС проф. др Зораном Перишићем, повереником Градског одбора СНС Ниш Звезданом Миловановићем и члановима Главног одбора СНС, градоначелником Ниша Дарком Булатовићем и начелницом Нишавског управног округа Драганом Сотировски.

После уводних обраћања отворена је дебата на којој су учесници састанка изнели своја искуства са интернетом и друштвеним мрежама, која су стекли током бављења политиком.

Заједничка оцена била је да резултати и политика Српске напредне странке, као што се представљају у сталним разговорима и непосредном контакту са грађанима, морају бити видљиви и корисницима интернета и друштвених мрежа.

У изборној години странке које немају инфраструктуру и људе на терену фокусираће своју кампању ка интернету и друштвеним мрежама, у чему ће им помоћи добро плаћени маркетиншки стручњаци, а задатак Савета за интернет и друштвене мреже је да корисницима интернета представи резултате остварене у протеклих седам година – сложни су сви.

Како је највећи број корисника интернета и друштвених мрежа међу младима, оцењено је и да ће представљање политике Српске напредне странке на тим медијима бити веома важно, с обзиром на то да је један од главних циљева Српске напредне странке на предстојећим изборима подмлађивање странке и политичке сцене кроз увођење у политику нових, младих људи.

На иницијативу председника Савета Славише Мићановића, са састанка је послата порука подршке председнику Александру Вучићу, са жељом да се брзо опорави од кардио-васкуларних сметњи због којих је морао да затражи лекарску помоћ на ВМА.