Вести

Превенција у служби здравља

Савет за здравство СНС Ниш упознао је данас мештане МО Суви До и Каменица колико је превенција у здравству битна чињеница и да је неопходно да посета лекару буде навика којој се не прибегава само када се болест јави, већ да је неоходно имати здравствене контроле током целе године.  Др Љубица Мрдаковић, координатор Савета за здравство, рекла је окупљеним мештанима да се навике морају мењати, јер на своје здравље мислимо касно.

На жалост, брига о здрављу у данашње време није високо котирана. Такав однос према себи самима морамо у будућности да променимо. Ово је прво наше дружење, али дружићемо се и на даље, јер је овакав разговор лицем у лице најбољи начин да чујемо са којим се здравственим проблемима сусрећете, рекла је Мрдаковић.  

Акцију Савета за здравство подржао је и координатор СНС Ниш др Милан Станојковић, који је рекао да је главна идеја Српске напредне странке да буде са својим грађанима што више, да оде до сваке куће, да буде уз народ, јер је то најбољи начин да се упознају са свим проблемима који постоје, не само здравственим, како би их у наредном периоду решили на најбољи начин.