Вести

ПРОБЛЕМИ ГРАЂАНА СУ И НАШИ ПРОБЛЕМИ

„Доступни смо за грађане, да их саслушамо, разговарамо о свему што их мучи, да помогнемо али и да прихватимо критике и предлоге. То је политика Српске напредне странке“, поручила је чланица Председништва СНС Драгана Сотировски током пријема грађана у просторијама Градског одбора СНС Ниш.

Непосредан разговора са грађанима, где они могу да се обрате највишим страначким и јавним функционерима, настављена је и данашњим пријемом. Предлози за уређење комуналне и путне инфраструктуре, изградњу паркова и уређење међублоковског зеленила, решавање проблема са струјом али и неразумевање првих комшија, били су најчешће тема које су Нишлије желеле да отворе са чланицом Председништва СНС и актуелном градоначелницом Ниша.

Пријеме настављамо за све суграђане у Градском одбору СНС у Нишу али и једном месечно у Градској кући, поручила је Драгана Сотировски и додала да је интересовање за сусрете велико што је доказ да грађани имају поверења у политику Српске напредне странке и њеног председника Александра Вучића.