Вести

САСТАНАК СА ОМЛАДИНОМ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У НИШУ

Др Милан Станојковић, координатор Градског одбора СНС у Нишу,данас je одржао први у низу конститутивних састанака  са  омладином странке подељене  по  градским општинама у Нишу,  са циљем да, како је рекао, оформи  тим  младих људи са којима ће покушати да направи ново лице  Српске напредне странке у Нишу.

      -Омладина је јако важна, она је будућност странке, града Ниша  и  целе земље.  Омладина треба да постане део Српске напредне странке по којима нас грађани препознају, а  ви у  наредном периоду треба да будете  на улицама града, са људима, и  да промовишете неке нове вредности и идеје. Зато смо вас и позвали да нам помогнете, да направимо тим који ће заједно да ради, за добробит града Ниша, рекао је овом приликом Станојковић.

Он је додао да ће наредних дана  бити одржани конститутивни састанци са омладином  странке и из других нишких градских општина  са циљем да се оформи Унија младих у Нишу и подвукао да ће се, као координатор ГО СНС у Нишу у наредном периоду у свом раду посебно ослонити на младе људе. Он је упознао омладину СНС са радом новог  Градског одбора у Нишу који успешно функционише, организује разне акције, помаже Нишлијама и нагласио да је странка у Нишу почела да живи.

Урош Радуловић, већник ГО Медијана у Нишу рекао је младима да су странци најкориснији људи који сами желе да се активирају и позвао их да се активно укључе у рад странке и својим радом  и добрим идејама помогну да се у граду Нишу уради нешто добро.