Вести

СНС У НИШУ У НОВИМ ПРОСТОРИЈАМА

Градски одбор Српске напредне странке Ниш од данас је на новој адреси. Свечaности поводом отварања просторија присуствовали су представници Извршног одбора СНС и бројни чланови и функционери Српске напредне странке из Ниша и Нишавског округа, као и коалициони партнери.

Председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић исказао је велико задовољство условима рада који су у новим просторијама обезбеђени странци у Нишу и изразио захвалност свим члановима и симпатизерима који су помогли да се простор уреди за рад.

„Драго ми је због фотографија које се налазе у свакој просторији, а које илуструју све оно што је Српска напредна странка урадила претходних година, а посебно оно што је Александар Вучић учинио за Ниш и читав нишки регион, чиме је Ниш кренуо на боље“, изјавио је Глишић, примећујући да су нове просторије јако функционалне за потребе СНС и да одговарају њеној снази.

 „Нове просторије омогућују нам да уведемо једну нову праксу, а то су редовне конференције за медије, на којима ћемо на недељном нивоу извештавати грађане шта смо урадили за њих“, рекао је на свечености повереник Градског одбора СНС Ниш Звездан Миловановић.

Нове просторије Градског одбора СНС Ниш налазе се у ул. Војводе Мишића бр. 50 и биће отворене за грађане сваког радног дана од 8 до 20 сати.