Вести

Српска напредна странка у Нишу основала Градски одбор

Српска напредна странка у Нишу основала је Градски одбор, који је синоћ одржао прву седницу и почео да ради у пуном јединству, изјавио је на конференцији за новинаре др Милан Станојковић, координатор СНС у Нишу. Он је рекао да је изабрано 37 повереника Месних одбора и четири координатора стручних Савета, који су такође део новоформираног Градског одбора СНС у Нишу. Станојковић је додао да се у ГО СНС сада налазе нови људи, али и неки од оних који су до сада већ били чланови.

- Овде пред вама стоје људи који су већ радили у бившим Општинским и Градском одбору, овде стоје људи који су по први пут у саставу Градског одбора. У наредним данима, када ће бити формиран комплетан Градски одбор, шансу ће добити и многи нови чланови, који до сада нису били у страначким органима, али су вредни и стручни и заслужују да им се указе поверење, рекао је Станојковић.

Он је нагласио да је Градски одбор СНС у Нишу у формирању, као и да је то легитимно страначко тело и појаснио да унутарстраначких избора није било, али да ће Градски одбор радити у пуном капацитету, као да је изабран. Разних струја међу нишким напредњацима више нема, али то не значи да нема различитих мишљења у оквиру наше политичке организације, закључио је Станојковић.