Вести

Станојковић: Грађани подржавају залагања СНС

Унија младих Српске напредне странке организовала је још једну акцију дружења са својим суграђанима, овог пута на платоу код Тврђавске пијаце. Поред поделе блокова и хемијских оловки, била је ово прилика и за првог човека нишких напредњака Милана Станојковића да поразговара са Нишлијама о њиховим проблемима, али и да из прве руке чује, шта они мисле о политици и реформама, које спроводи Српска напредна странка.

„Ми смо већ навикли Нишлије да је наша омладина скоро сваког викенда у граду, у сталном контакту са својим народом , а и ја сам веома често са њима. Нама из Српске напредне странке није потребан посебан повод да будемо са нашим суграђанима, да поразговарамо са њима. Нама је пре свега циљ да чујемо шта људи мисле, шта очекују од нас и да се потрудимо у периоду који долази да то и реализујемо“ рекао је Станојковић.

Грађани Ниша су и овог пута пружили подршку политици Српске напредне странке, али су за првог човека нишких напредњака имали и неколико предлога.

„Наши суграђани су свесни да ми искрено желимо да помогнемо, свесни су и да је политика СНС, која пропагира рад и дисциплину у спровођењу реформи, једини пут ка бољем животу и бољој будућности. Наравно, свесни смо сви заједно да се у Нишу, у Србији тешко живи, да пензије и плате могу бити веће. То је оно за шта се залажемо и имамо подршку да заједнички изградимо бољу будућност за све наше грађане“ поручио је Станојковић.