Вести

У НИШУ ОБЕЛЕЖЕНА СЛАВА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

 

Свеченим чином резања славског колача у Градском одбору СНС Ниш обележена је слава Српске напредне странке Света Петка. Обележавању славе присуствовали су бројни чланови и симпатизери Српске напредне странке из Ниша и коалициони партнери.

„11 година је од оснивања Српске напредне странке и 11. пут прослављамо Преподобну мати Параскеву, своју заштитницу“, изјавио је повереник Градског одбора СНС Ниш Звездан Миловановић, поздрављајући функционере, чланове странке и госте који су се у предвечерје славе окупили у Градском одбору.

У поздравном говору, повереник Миловановић истакао је да је Српска напредна странка успела да заузме позицију највеће политичке организације на Балкану, а да је у два мандата, колико је на власти у Републици и Нишу, урађено пуно за добробит свих грађана и да још много тога треба да се уради.

„Сигуран сам да ће Ниш наставити брже да се развија јер смо најпре санирали пропаст коју смо затекли, а затим кренули напред“, изјавио је Звездан Миловановић, поручивши Нишлијама да их чекају много боља времена и већи напредак Ниша.

Слава Света Петка обележена је са чланством и пријатељима и у свих пет општинских одбора Српске напредне странке у Нишу.