Вести

УНИЈА МЛАДИХ СНС СА НИШЛИЈАМА У СВИМ ГРАДСКИМ ОПШТИНАМА

Да су млади спремни да у Српској напредној странци преузму одговорне позиције и оправдају поверење које им је указао председник Александар Вучић, показује и акција Уније младих Градског одбора СНС Ниш, чији су активисти разговарали са Нишлијама на штандовима у свих пет градских општина у Нишу.

„У политику председника Александра Вучића верујемо зато што је то политика борбе за будућност сваког младог човека у овој земљи, да не лутамо по свету у потрази за некаквим америчким, немачким или аустралијским „сном“, већ да останемо овде, где смо рођени и где смо најпотребнији, да у својој земљи остваримо „српски сан“, саопштио је повереник Уније младих Градског одбора СНС Ниш Вук Ставрић, поводом данашње акције.

Чланови Уније младих грађанима су представили резултате Српске напредне странке остварене у 2019. години и обећали им да ће у 2020. години бити још више развојних пројеката како би сваки грађанин Србије осетио бољитак од фискалне стабилности, суфицита у буџету и рекордног привредног раста.

Да младима треба дати шансу да помогну у стварању боље и просперитетније Србије, у каквој би они желели да живе, заснивају породице и остварују своје циљеве, сагласан је и повереник Градског одбора СНС Ниш Звездан Миловановић, који је подржао акцију Уније младих.

Један од важних циљева акције био је и да се млади упознају са проблемима Нишлија како би за њих у будућности понудили нова решења.